Bemutatkozás

Végzettségem pszichológus, munka és szervezetfejlesztő szakpszichológus. 2001-ben szereztem tréneri oklevelet a Magyar Pszichológiai Társaság képzésén. Szervezetfejlesztési tanácsadóként, trénerként és coachként dolgozom. A coaching módszertant a Flow Coaching School-ban tanultam, majd Németh Zita, pszichológusok számára kidolgozott továbbképzésén fejlesztettem tovább tudásomat.

Egyéb képesítéseim:

  • minősített GPOP (Golden Személyiségprofil) tanácsadó
  • ARPe tanácsadó
  • Fusion Vital életmódfelmérési szakértő
  • Action learning facilitátor

2015-2019 között Arendt Anna kolléganőmmel kidolgoztuk az Érzelmi Stílus Indikátor pszichológiai tesztet, R. J. Davidson agykutatási munkái alapján, amelyet azóta is használunk ügyfeleink reziliencia fejlesztési és stresszkezelést támogató folyamataiban.

Munkám számokban:

  • 20+ év tapasztalat
  • 500+ coaching óra
  • 200+ ügyfél

Executive business coaching és pszichológiai tanácsadás területén.

LinkedInAjánlások:

"Katalinnal a közös munka nagyban hozzájárult a munkahelyi stressz feloldásához, de ennél is hasznosabb volt, hogy támogatása miatt kollégámmal, és a közös munkával kapcsolatos kritikai észrevételeimet képes lettem megfogalmazni. Különösen fontosnak tartom megjegyezni, hogy a coaching során alkalmazott módszerei nem kizárólagosan a munkahelyi konfliktusok kezelésében segítettek, ugyanígy hatással voltak a magánéleti problémáim megoldására, ezzel mintegy összefüggésben önismereti fejlődést is tapasztaltam." 

S.I.


"Kati nagyon érzékenyen tud ráhangolódni mindenkire egyénileg és csoportosan is. Alaposan megtervezett, gondosan felépített, profin kivitelezett tréningeket, csapatépítéseket tart, amelyek még szórakoztatóak is! Mindig öröm volt a közös munka, amely feltöltötte és még inkább összekovácsolta a csapatot. A coaching ülések alkalmával történt beszélgetéseinknek köszönhetően pedig számos nehéz helyzeten sikerült átlendülnöm a segítségével, amelyért nagyon hálás vagyok."

B.R.